Training Anders Werkt op de boerderij

  • drie bondig en inspirerende trainingen op de boerderij:
    • Workshop communicatie in balans
    • Masterclass profileren en beïnvloeden
    • Masterclass profileren en het eigen merk IK

Elke training bestaat uit een kleine groep waardoor je elkaar snel leert kennen en vertrouwen en zo van elkaar leert. De sfeer is ontspannen. Het zijn open gesprekken ‘aan de boeren keukentafel’;

Door anders te werk te gaan kom je daar waar je wilt zijn!

Workshop communicatie in balans

Wat is de invloed van kleur, lichaamshouding en de juiste gebaren bij je woorden. Hoe zorg je ervoor dat die eerste indruk goed is waardoor er een klik ontstaat. En welke communicatie kun je toepassen in een gesprek. Dit is het thema van deze 4 uur durende workshop.

Masterclass Profileren en beïnvloeden

Deze 3 daagse training is voor mensen die zichzelf goed kennen waarbij de uitstraling en het (non)verbale communiceren een zetje nodig hebben om de opdrachten te krijgen en hun product aan de man te brengen.

Dag 1 Je eerste en tweede indruk; Je verbale communicatie en je verlangen

Dag 2 Hoe kan het anders en wat kan anders

Dag 3 Je uitstraling op de rode loper

Masterclass Profileren en het eigen merk IK

We maken kennis met elkaar en gaan op zoek naar jou authentieke ik. Wie ben je echt? Waar haal jij je energie vandaan? Waar ben je sterk of minder sterk in? Welke rol speelt werk in je leven.

Gedurende deze 4 daagse training gaan we dit in stappen duidelijk krijgen en je helpen dit beeld naar buiten te brengen. Waardoor je jezelf daarna, veel beter kunt profileren in de contacten met andere mensen, werkgevers of opdrachtgevers.

Individuele gesprekken/intake
Vooraf aan de training start je met een individuele coachingsgesprek en test van Carlien Boswell.  De training zelf wordt verzorgt door Inge van den Heuvel en Carin Höppener.

Dag 1: Vind je authentieke energieke kracht
Op de eerste dag werk je verder aan de hand van de uitkomsten van je  Foursight profiel. Je kwaliteiten en drijfveren, welke functies/rollen horen hierbij. Wat geeft jouw energie en waardoor gaat jouw bloed sneller stromen. Ook de eerste indruk en jouw manier van communiceren staan centraal op deze dag.

Dag 2: Wat straal je uit 
Deze tweede dag staat in het teken van je lichaamstaal en de lichaamstaal van de ander ‘wat die laat zien, maar niet hardop zegt’. Tijdens de tweede dag gaan we verder met welke eerste indruk jij maakt op andere mensen en wat je zelf zou willen  uitstralen. Hoe je een goed´ lichaamstaal gesprek´ voert. Je leert jezelf nog beter kennen en ook leer je verborgen signalen van de ander te herkennen. Daarnaast gaan we ook verder met verbale communicatie, hoe voer je een goed gesprek.

Dag 3: Werk vanuit jouw Persoonlijk Imago 
Wat wil je uitstralen, hoe wil je dat mensen je zien en onthouden.  Inge van den Heuvel gaat met je aan de slag met kleur en kleding die bij jou passen en waar jij energiek en professioneel mee voor de dag kunt komen. Ook de uitstraling van je c.v. en je linkedinprofiel komen aan bod.

Dag 4: Focus en oogsten
Haal jou gewenste werkomgeving naar je toe. Succesvol zijn hangt af van hoe je over jezelf denkt, je houding en de woorden die je daar aan geeft. Op deze dag leer je vooral hoe je naar ‘de nieuwe’ jezelf  kunt kijken. Hoe je met vernieuwde kracht aan de slag gaat om werk te vinden. We kijken met andere ogen naar je huidige werkervaring en brengen in kaart welke ervaring je meeneemt naar je nieuwe baan. Zijn er dan nog ‘ezels op de weg’? Dan laten we deze ´lopen´ totdat ze verdwenen zijn. Zo gemakkelijk is dat. Het middagprogramma staat in het teken van de rode lopen en de derde indruk.

Tijdens deze dagen wordt duidelijk waar je kracht ligt, waarop je gaat focussen, welke kleuren bij jou passen zodat een authentieke IK naar buiten komt.

Carlien Boswell van Boswell Creative Coaching.
De foursight test. Een test die je veel leert over functies/rollen, voorkeuren, valkuilen en samenwerken. Je maakt de test  thuis en bespreekt de uitslag later met Carlien.

Inge van den Heuvel van MERINGE expres yourself impres others.
Zij kijkt welke kleuren en vormen bij jou passen en zij geeft je persoonlijk advies.

Carin Höppener van En Wat Nu?! Loopbaanbegeleiding op de boerderij.
Zij geeft een introductie over lichaamstaal en het belang om dat bij jezelf en de ander te herkennen. Vooral jouw eerste indruk.

Agenda en planning
We werken steeds met minimaal 3 en maximaal 9 deelnemers.

Je kunt je aanmelden voor het Programma van 2018:

Workshop communicatie in balans: 24 januari en 26 april van 9 uur tot 13 uur. Kosten €199 dit is excl. btw, dit is inclusief een eenvoudige lunch

Masterclass profileren en beïnvloeden: 4,5 en 6 mei; Begintijd van de training is dag 1 15 tot 21 uur, dag twee van 10 tot 17 uur en dag 3 van 10 tot 13 uur. Kosten €749 dit is excl. btw, dit is inclusief lunches, verbale communicatie, lichaamstaal- en kleurenanalyse

Masterclass profileren en het eigen merk IK; data volgen

Het individueel coachingsgesprek is op afspraak met Carlien Boswell.

De investering voor de Masterclass profileren en het eigen merk ik is € 999,- dit is excl. btw, dit is inclusief lunches, een  uitgebreide Foursight-Rapportage, Lichaamstaal- en kleuren-analyse en persoonlijke LinkedIn pagina.

Nu aanmelden


Wie zijn de trainers?

 

IngeInge van den Heuvel Lees verder
CarlienCarlien Boswell Lees verder
CarinCarin Höppener Lees verder

 

Naar boven