In dit VIP programma krijg je ondersteuning op maat. Het programma geeft je inzicht en richting waardoor je optimaal kunt presenteren in je leven. Je wordt veel effectiever. Dat geldt zowel voor je privéleven als ook binnen je zakelijke omgeving. Na het coaching- counselingtraject kun je bouwen op meer vertrouwen in jezelf. 

VIP coach – counselor

Stress, burn-out, ontslag, hoe mensen meekrijgen, hoe mijn bedrijf leiden en hoe business binnenhalen of ben je werkeloos? Vaak sta je als directeur, manager, leidinggevende en ondernemer er alleen voor. Wie kun je vragen voor een eerlijk feedback en wie kun je vertellen wat je dwars zit, had je maar een sparringspartner!

Je bent welkom bij mij op de boerderij waar rust en ruimte is, waar niets moet en veel mag. En waar het wireless aan toe gaat.

Geen kunstjes maar beter managen

Ik ga je geen kunstjes leren om een beter manager te zijn, en je ook niet leren om mensen mee te krijgen. Ook ga ik geen banen voor je vinden. Wat ik doe is jou jezelf beter leren kennen en weten welke weerstanden jezelf hebt, welke overtuigingen je tegenhouden, waar de stress vandaan komt, wat je wakker houdt en wat je zachte kanten zijn maar ook je harde kanten…….

Als je dit inzichtelijk hebt weet je ook hoe met jouw karakter mensen mee kan krijgen, en ook hoe je het bedrijf leidt en ook hoe je business binnen haalt en waar je banen te vinden zijn. Je krijgt inzichtelijk wat wel en niet lukt en je  kunt dan ook bepalen hoe jij dingen met succes wilt doen. En dat ga je dan toch doen!

Nog niet overtuigd, te veel risico’s? We kijken ook welke risico’s deze ‘andere’ manier met zich meebrengt. En ook daar gaan we een antwoord op vinden. We gaan niet over een nacht ijs. En we implementeren ook geen kunstjes die maar van korte duur zijn.

Waarom geen kunstjes?

Kunstjes zijn geconditioneerd en vaak doe je dingen onbewust terwijl als je van binnen uit werkt dan weet je dan ook waar je stresssoren zijn en waar jou kracht ligt. Je maakt dan een bewuste keuze van wat je wil doen; je weet waarom je dit doet en je begrijp jouw manier hoe je dit doet. Hierdoor kun de keuze maken wat je nodig hebt en wie je nodig hebt bij diverse situaties. Zo eenvoudig is dit. Geen eenzaamheid meer aan die top. Met goede oplossingen komen en knopen doorhakken is dan nog een kinderspel.

Werkeloos?

Ben je op zoek naar werk dan help ik je als VIP’er ook om snel weer je baan te vinden waar je blij van wordt. We gaan ervoor dat de tijd dat je werkeloos bent korter is waardoor de kans op een baan toeneemt. Elke maand dat je langer zonder werk zit kost maar geld.

Ook in het VIP programma maak ik daar waar nodig gebruik van mijn collega’s. En dat kan variëren van een test om te kijken waar jou bevlogenheid ligt, een make-over om dat uit te stralen wat jij wilt uitstralen, een beweging- en voedingscoach om beter in je vel te passen.

Luisterend oor binnen een uur

Daar ik weet hoe eenzaam het kan zijn in een management of directiefunctie en omdat er op bepaalde momenten behoefte is aan een luisterend oor om de goede beslissing te nemen bied ik in dit VIP programma het volgende aan. Er kan op afroep een gesprek zijn, zelfs als je op reis bent. Als er vragen zijn, als er momenten zijn waar even sparren nodig is, dan hebben we contact. Soms kan het niet per direct maar we spreken dan af wanneer we diezelfde dag nog contact hebben.

Tijdsduur traject en kosten

De duur van het traject is minimaal 1 jaar waarin 12 uur begeleiding is. Het aantal meer uren bepaal jezelf.

De prijs is per uur €300 excl. Btw. Een bedrag van €3600 wordt vooraf voldaan voor de eerste 12 uur. Daarna volgt per maand een factuur.

Er kan ook een trajectprijs worden afgesproken.

Ben je overspannen of heb je een burn out? 

DURF JIJ OM 12 WEKEN LANG 3 DAGEN PER WEEK NAAR MIJN BOERDERIJ TE KOMEN?

Even 3 dagen helemaal niets, niets moet en veel mag. Helemaal tot rust komen en weer ruimte krijgen. Het programma is minimaal 12 weken. De kosten zijn €9000 excl. btw incl. een eenvoudige lunch en drank.

Of heb je mensen in je organisatie die al uitgevallen zijn, dan kan dit programma ervoor zorgen dat ze snel weer kunnen starten met werken. In de 8ste week van het programma ga ik met de bedrijfsarts of casemanager in beraad of de reïntegratie naar werk in week 10 kan starten met begeleiding van het programma op de boerderij.

Er zijn twee vaste begeleidingsdagen, maandag en dinsdag de derde dag kan naar keuze de donderdag of vrijdag zijn.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

De kluis staat al open om je telefoon, laptop, tablet, I-pad op te vangen. We gaan wifivrij aan het werk.

Kom je van ver dan regelen we een overnachting. Voor het hele traject zijn de verblijfskosten voor deze 12 weken €2300 dit is voor een eenvoudige maaltijd en ontbijt en 2 overnachtingen per week. Bij 1 overnachting per week zijn de verblijfskosten €1150

 Stress kan verschillende oorzaken hebben, verlies is daar een van.

Verlies en rouw – stress counseling

Vroeg of laat komen we allemaal in aanraking met verlies en rouw. Dit kan door het verlies van een dierbare, verlies van werk, een huisdier, maar ook als kinderen de deur uit gaan of een verhuizing. Je verliest iets waar je aan gehecht bent. Het ene verlies is snel overheen te komen terwijl het andere verlies zo’n impact heeft en je het even niet meer ziet zitten.

Wist je dat verliezen van werk op de tweede plaatst staat als meest emotionele stressvolle gebeurtenis in iemands leven.

Bij en Wat nu?! zijn drie werkwijzen mogelijk om aan jou verlies stress en emotie te werken: Met ezels, meditatie en creatieve begeleiding. Bij de intake bepalen we samen met welke werkwijze we aan de slag gaan. Wil je meer weten lees dan verder of meld je aan voor een eerste kennismaking.

Stress Counseling

Voel jij je moe kom je niet uit je bed, heb je een kort lontje, heb je geen energie meer en is alles te veel dan kan dit een teken van teveel aan stress zijn.

Een stresscounselor kan je helpen om weer de rust terug te vinden. Belangrijker is om te werken aan die dingen die je stress veroorzaken om zo stressloos door het leven te gaan 😉.

Als je weet waar het vandaan komt kun je er gericht aan werken. En hier help ik mee. Wil je meer weten? lees dan verder of meld je aan.

Naar boven